Agda korvakorut

✨💖✨Caroline korvakorut✨💖✨

✨💢Makramee avaimenperät 💢✨

✨🍂✨Heijastavat tuotteemme pimenevään syksyyn✨🍂✨

✨Uutuus!✨ 💖 Jouhikorut 💖

Toimitusehdot ja maksutavat

1. Asiakastiedot

Asiakkaan tulee tilauksen yhteydessä ilmoittaa kaikki tarvittavat tiedot nimi, sähköpostiosoite, toimitusosoite, puhelinnumero ja mahdollinen alennuskoodi. Asiakastiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta kolmansille osapuolille. Muista täyttää tiedot huolellisesti.

2. Hinnat ja tuotetiedot

Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa 24 %. Veroerittely näkyy tilausvahvistuksessa. Hinnaston hinnat eivät sisällä kuljetusta, ellei sivustollamme toisin mainita. Toimituskulujen hinnat määräytyvät valitun toimitustavan mukaan. Hinnat koskevat vain www.moonranchjewelry.fi verkkokauppamme kautta tehtäviä tilauksia. Kaikki tuote- ja hintatiedot ovat sitoumuksetta ja Moon Ranch varaa oikeuden hinnoittelu- ja tuotetietovirheisiin sekä mahdollisten toimitusvaikeuksien sattuessa kaupan peruuttamiseen myyjän vastuun rajoittuessa enintään kaupan peruuntumiseen ja purkamiseen.

3. Toimitustavat, -ajat ja -maksut

Toimitustavat, -ajat ja -maksut ovat voimassa Suomessa. Moon Ranch tarjoaa asiakkailleen seuraavat toimitustavat:

Tuotteiden hintaan sisältyy kirjepostimaksu. Pakettina lähetettäessä 5,20€. Nouto paikanpäältä 0€. Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä postin toimipisteestä. Kirjetoimitukset tulevat pääsääntöisesti postilaatikkoosi. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi heti saapumispäivänä klo 16 jälkeen. Ota henkilötodistuksesi mukaan, kun noudat lähetystä. Toimitamme lähetykset pääsääntöisesti pakettina tai kirjeenä. Lähetystä säilytetään postin toimipisteessä saapumisviikon lisäksi 2 täyttä kalenteriviikkoa. Muistathan tehdä ilmoituksen tuotteen palautuksesta sähköpostiimme palautukset(at)moonranch.fi mikäli haluat palauttaa tuotteen! Palautukset ja huomautukset tulee tehdä 14 vuorokauden kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Liitä mukaan yhteystietosi ja palautuksen syy. Hinnat koskevat vain suomen sisäisiä toimituksia. Meiltä voit tilata myös tuotteet muuhun EU maahan. Voit kysellä hintoja sähköpostitse. Voit tarkistaa lähetysmahdollisuuden Postin verkkosivuilta www.posti.fi. Mikäli et ole varma toimitus mahdollisuudesta niin voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse varmistaaksesi asian.

4. Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika on 1 - 14 työpäivää. Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

5. Maksutavat

Käytössämme on Klarnan maksupalvelut. Mikäli noudat tuotteet meiltä niin voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla.

6. Takuu

Tuotteillamme on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Korjauspalvelumme korjaa takuuaikana rikkoutuneet korut veloituksetta, mikäli niitä on käsitelty oikein. Postitusmaksun korjaukseen maksaa asiakas. 

Tietosuoja

1. Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10 §

Laatimispäivä 8.12.2019

1.1. Rekisterinpitäjä

Moon Ranch

Gabilsintie 13

66980 Monå FINLAND

y-tunnus 2678725-1

1.2. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus (rekisterin käyttötarkoitus)

www.moonranchjewelry.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään asiakassuhteiden hoitamiseen, yhteydenottojen hoitamiseksi, markkinointitarkoituksiin sekä muihin verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin.

1.3. Rekisterin tietosisältö

Rekisteriin kerätään rekisteröidyistä perustietoja, kuten: - nimi - osoite - puhelin - sähköposti.

1.4. Säännönmukaiset tietolähteet Rekisterinpitäjä rekisteröi moonranchjewelry:n verkkokaupan käyttäjästä ne tiedot, jotka käyttäjä itse ilmoittaa verkkosivustoa käyttäessään.

1.5. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Ei säännönmukaisia tietojen luovutuksia kolmansille osapuolille. Ei tietojen luovutuksia EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

1.6. Rekisterin suojauksen periaatteet moonranchjewelry.fi:n verkkokaupan käyttäjärekisterin tiedot on tallennettu rekisterinpitäjän järjestelmään, joka on suojattu käyttöjärjestelmän suojausohjelmiston avulla. Järjestelmään sisäänpääsy edellyttää käyttäjätunnuksen ja salasanan syöttämistä. Järjestelmä on myös suojattu palomuurein ja muiden teknisten keinojen avulla. Järjestelmään tallennettuihin rekisterin sisältämiin tietoihin pääsevät ja niitä ovat oikeutettuja käyttämään vain tietyt, ennalta määritellyt rekisterinpitäjän työntekijät. Rekisterin sisältämät tiedot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa.

1.7. Rekisteröidyn kielto-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää rekisterinpitäjää käsittelemästä häntä itseään koskevia tietoja suoramainontaa, etämyyntiä ja muuta suoramarkkinointia sekä markkina- ja mielipidetutkimusta samoin kuin henkilömatrikkelia ja sukututkimusta varten. Kielto tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilöille.

1.8. Rekisteröidyn tarkastus-oikeus

Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

1.9.Tiedon korjaaminen

Rekisterinpitäjä oikaisee, poistaa tai täydentää rekisterissä olevan, käsittelyn tarkoituksen kannalta virheellisen, tarpeettoman, puutteellisen tai vanhentuneen henkilötiedon oma-aloitteisesti tai rekisteröidyn vaatimuksesta. Rekisteröidyn tulee ottaa yhteyttä rekisterinpitäjän rekisteriasioista vastaavaan henkilöön tiedon korjaamiseksi.